anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un DVD pe care am salvat multe fotografii. Dar... ceva s-a intamplat ca desi vad numele folderului, nu mai vad fotografiile. Imi spune ca este gol. Nu a fost sters, cu siguranta.
Ce as putea face ca sa recuperez fotografiile de pe DVD?

Răspuns Câştigător
| NoisyLight a răspuns:

Pe vremuri foloseam Recuva. Își făcea treaba foarte bine. Dacă nici cu ăsta nu va merge, trebuie să îl dai unei firme dedicată rezolvării unor astfel de probleme. Ai de unde alege: https://www.google.com/search?q=recuoerare+date&ie=&oe=

17 răspunsuri:
| zilog a răspuns:

Da il trimiti la firma www.dabit.ro

| NoisyLight a răspuns:

Folosește acest program, poate mai salvezi ceva:
https://file-repair.en.softonic.com/

| Balalau95 a răspuns (pentru NoisyLight):

Vise ude, imi pare rau sa ii spun, dar a scris DVD-ul gresit
dvd-urile se scriu la maxim 4x iar cd-urile la maxim 16x
daca le scrii la 54x sau alte tampenii de care cica, ca ar fi capabile, risti sa mananci rahat si sa vezi o lista de fisiere pe care nu le poti citi
AM MANCAT RAHAT PERSONAL CU, CHESTIA DE MAI SUS, pe vremea lor

chiar m-am phootoot la melodie cu VACA de la firma care vindea DVD-uri Maxwell si care urla sus si tare ca devedeu' lui suporta viteza scrisa pe fata, iar asta dupa ce am stricat vreo 15 dvd-uri scriind-ule la viteza aia

dupa ce am respectat regula:
"dvd-urile se scriu la maxim 4x iar cd-urile la maxim 16x"
nu am mai avut probleme decat de imbatranire (care e cu totul alta mancare de peste), si oricum mi-am salvat toate dvd-urile pe NAS-ul meu de 20 de terra big grin

| NoisyLight a răspuns (pentru Balalau95):

Da, dacă l-a ars cu viteză prea mare e nasol. Posibil că nici nu știe cu cât la ars, altfel ne spunea.

| Balalau95 a răspuns (pentru NoisyLight):

Mama draga, toti in afara de mine, care am un FETISH SERIOS relativ la securitatea datelor nu au verificat nimic de nimic dupa ce l-a ars

eu nu doar verific, ca pot citi, dar... AM FETISH SERIOS big grin, si fac sume de control si le verific (chestii de gen md5sum, care citeste tot fisierul si apoi face o sumawinking )

daaaaa, stiu ca sunt "obsedat", dar macar, dupa aia, nu plang dupa date tongue

| Vântulalb a răspuns (pentru NoisyLight):

Am sa incerc programul. Multumesc.

| Vântulalb a răspuns (pentru Balalau95):

Zau?!

| Balalau95 a răspuns (pentru Vântulalb):

DA, PE BUNE
deh, am prieten care a plans dupa pozele de familie pe care le-a pus pe un CD si nu a verificat
eu verific, cand copiez ORICE, poate ca acum nu mai e de actualitate, dar am vazut hdd cu cache-ul defect, care nu scria datele corect, si fara suma de control nu aveai cum sa iti dai seama... SAU, in ziua de azi, hdd seagate, care dupa 10-15 zile corupea datele... NOOOOO SHlT, era de 8T si abia aparuse tehnologia, iar eu am fost neincrezator, de atunci nu mai iau seagate orice ar fi angry

Tu ai citit comentariul de mai sus ca l-am mai accesat si erau acolo?

Am incercat programul. Nu merge. Spune ca nu gaseste nici un element. Vede totusi ce este in celelalte foldere. Dar nu ce am pierdut eu.

| Balalau95 a răspuns (pentru Vântulalb):

Aham, aham, aham, de ce nu te duci tu la casa de NEBUNI
acolo unde TREBUIE SA FACI PARTE (din casa de NEBUNI)?!?

CARE COMETARIU... RETARDATULE?!?
"de mai sus", ca NU vad nici unul
hai cu MULT sictyr si LA MAI MARE

nu, NU IMI PARE RAU, ca te trezesc la realitate, DEAL WITH IT!

Tu te consideri om serios? Crezi ca dai sfaturi bune aici?
Nu-mi recomanda ce-ti trebuie tie, deducand asa dupa cum te exprimi!

Le-am salvat pe toate cu Recuva. Multumesc!
Ma temeam ca poate fi zgariat dvd-ul si sa mai pierd cateva. Nu am avut probleme. 800 de imagini recuperate.

| NoisyLight a răspuns (pentru Vântulalb):

Excelent. Mă bucur că ai reușit. happy

happy Si eu.

| NoisyLight a răspuns (pentru Vântulalb):

Pe vremuri foloseam Recuva. Își făcea treaba foarte bine. Dacă nici cu ăsta nu va merge, trebuie să îl dai unei firme dedicată rezolvării unor astfel de probleme. Ai de unde alege: https://www.google.com/search?q=recuoerare+date&ie=&oe=

| NoisyLight a răspuns:

De când ai inscripționat discul, ai reușit să le accesezi măcar o dată?

Da, l-am mai accesat. Mai mult, mai am doua foldere pe care le vad, le copii pe pc.