| Vladsnllgddvff a întrebat:

Am un ipad.Si l-am luat la mina a doua dar este blocat cu contul de icloud al fostului proprietar si nu pot deloc intra in el.Dar cu itunes pot sa-l deblochez

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

De parca omul a vrut sa cumpere ceva furat intentionat, mama ce raspunsuri utile. Incearca sa dai fostul proprietar sa va vedete sa iti stearga datele de pe el. Daca nu dai de el, cel mai probabil poti sa il vinzi pentru piese. Nu cumpara nimic de la Apple la mana a doua pana nu sterge contul in fata ta si nu iti faci tu altul. Pentrubca majoritatea permit 3 activari si daca tu esti al patrulea, ghinion, tot caramida de pus sub dulap ramane.

| Vladsnllgddvff explică (pentru Wr3nch):

Mersi cel mai bun raspuns nu ca toti prostii care mi-au raspuns.Ei nu pot sa spuie normal da incep du diferite vorbe urite cocisemanuel

| Wr3nch a răspuns (pentru Vladsnllgddvff):

Nu ai de ce man. Sper sa poti rezolva cumva.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tocmai ai cumparat un lucru inutil!
Probabil este un ipad furat si propietraul l-a blocat ca sa nu poata fii utilizabil.
Cred ca te-ai ars urat de tot, ca nu-i bine sa cumperi niciodata furaciuni, riscand sa ajungi la Politie, daca il prinde pe hot.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca e blocat in icloud il poti arunca

| LPCTSTR a răspuns:

Scrie te rog corect caci nu inteleg care este problema.

| gelu1970 a răspuns:

Ai un ipad cel mai probabil furat. Daca l-ai cumparat așa cum spui...ai luat țeapă.
Si nu, nu poți sa il deblochezi cu itunes.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Politia stie ca te ocupi cu astfel de furturi!?

| dslrn00b a răspuns:

Probabil e furat, daca e blocat pur si simplu nu ai ce sa ii faci. Deci ai dat banii degeaba.