| Dorinel a întrebat:

Am un IPhone 3G si l-am scapat pe jos si mi s-a spart folia de protectie (protectoru) de deasupra display'ului ( PRECIZEZ CA DISPLAY'UL MERGE!). Am fost la un service ( Big Berceni, Bucuresti ) si mi s-a spus ca ma costa 120lei, imi schimba display + montare si sa'l aduc pe la 3pm ca pana seara e gata.
Am si eu niste nelamuriri.

1. E ok 120lei pentru ca imi inlocuieste protectorul si display'ul?
2.De ce imi inlocuieste si display cand el nu are nimic?
3.De unde stiu eu ca nu-mi umbla in el sau il schimba?
4.Cam cat ar dura sa-mi schimbe protectorul+display'ul?
5. Pot sa'i cer sa asist la reparatie?

Multumesc anticipat!

EDIT// Ceva de genu arata si al meu http://www.youtube.com/watch?v=6JM5ZwkPMus&feature=relat ed

1 răspuns:
| moldovianu a răspuns:

1.ok
2.Iti inlocuieste touch screen-ul care vine cu tot cu geam(nu folie protectoare)
3.Umbla in el,chiar ti-l face bucati, pentru ca nu are alrfel cum, nu ca ti-l schimba
4. operatia e destul de complicata(vb din cunostiinta de cauza 6 ani de service)deci dureaza si nu esti singurul care vine la un service
5.Nu.(cand lasi masina in service ramai acolo sa vezi ce iti face? Nu!)
Nu e un raspuns rautacios,crede-ma,dar in necunscand ce implica aceste operatii ai tendinta,si nu esti singurul,sa crezi ca esti inselat.
Nu este asa,nu iti i-a nimeni piese(mare aberatie des intalnita)Nu iti schimba nimeni nimic! Trebuie sa te gandesti ca ti se da telefonul functional inapoi,nu o macheta ordinara!
Ca sa termin,geamul vine impreuna cu touchscreen-ul, display-ul vine sub ele, de aceea nu are nimic si afiseaza si ca sa ajunga la ele telefonul se desface din spate spre fata...deci ultimul e ce ti se schimba tie.