| TMNT2013 a întrebat:

Am un joc care mi se blocheaza mai tot timpul si trebuie sa restartez pc-ul deoarece nu mai pot sa ies din el. Exista vreo combinatie de taste cu care pot iesi din el sau ceva?

9 răspunsuri:
| taken a răspuns:

Cauta un alt crack.
Poate se blocheaza pentru ca nu indeplinesti cerintele jocului(placa video prea slaba, memorie prea putina, procesor slab).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu le spui baietilor astora destepti (nu eu!) despre ce joc este vorba, nu te vor putea ajuta.

| 0x11111051 a răspuns:

Alt + F4
Alt + Tab
Ctrl + Alt + Del
Tasta Windows

Răspuns utilizator avertizat
| Moon4Lord a răspuns:

Ctrl+Alt+Del, Shift+F4 sau Alt+ Tab, cand deschizi task manager dai click dreapta pe aplicatie apoi da Go To Process si dai End process big grin

| lulugabi a răspuns:

Tasta aceaa din stanga jos cu steagu iti ma aparea bara aceea de jos si dai pe joc si iesi.

| Lance a răspuns:

Ctrl+Alt+Del iti afiseaza task managerul peste alte aplicatii, de acolo poti sa dai clic pe numele jocului si sa dai end task, sau clic dreapta->go to process->end process. Asta daca nu se blocheaza complet pc-ul si sistemul.

Caz in care ar trebui sa verifici daca pc-ul tau poate rula acel joc, daca nu cumva se supraincalzeste sau daca e vreun eror de registru de vina.

| IonelaUrsu1 a răspuns:

CTRL+ALT+DEL sau Tasta de Windows sau ALT+F4 sau ALT+TAB

| ValyAlex a răspuns:

Singurele combinatii de taste ar fi: CTRL+ALT+DEL, "windows" (tasta dintre CTRL si ALT) + D = iti afiseaza desktopul sau ALT+TAB. daca astea nu merg, restart de la buton happy