| LU_6270 a întrebat:

Am un laptop Acer aspire one si nu-mi citeste cardul de la camera.ce as putea sa fac?

Răspuns Câştigător
| trisoru a răspuns:

Cardurile SD sunt de 3 tipuri SD simple (maxim 2GB), SDHC (maxim 32GB) si SDXC (pana acum de 64GB). daca cicitorul tau suporta numai SD-uri simple si bagi un card de 4GB nu merge si cand dai click pe el iti apare o fereastra care zice ca nu-l recunoaste si daca vrei sa-l formatezi. in cazul asta nu poti face altceva decat sa cumperi un alt cicitor de carduri. alta varianta ar putea fi ca nu ai instalat driver-ul pentru cititor. cauta-l cu Windows Update in "Optional Updates" daca ai Windows Vista cel putin sau instaleaza programul "Drivers Genius" care iti cauta automat driverele. Schimba slotu, funda happy

| LU_6270 explică (pentru trisoru):

Treaba este ca a mers, adica l-a citit calculatorul...dar dupa ce l-am reinstalat nu mai merge adica il detecteaza dar nu-l citeste

Cardul a mers inainte sa reinstalez windows-ul...si nu mi-a cerut driver sau ceva de genu'

| trisoru a răspuns (pentru LU_6270):

Nu inteleg ce are, il vede dar nu se deschide thinking

Nu stiu ce sa-i fac...sa caut un driver? sau sa-l duc la cineva care se pricepe?

| trisoru a răspuns (pentru LU_6270):

Pai ia incearca cu un priceput, de obicei se schimba slotu, sa ma anunti dupa, chiar sunt curios ce are happy

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat