| teo530 a întrebat:

Am un laptop Acer cam de 5 ani si acum se incinde rau. Daca ma uit la un film in 30 de minute s-a inchis. Pt altele, gen yotube, google, Facebook tine mai mult de o ora, maxim 2 si jocuri nu joc eu de fel.
Intrebarea este ce cooler sa cumpar, ce marca e mai buna, cate ventilatoare sa aiba (cred ca sunt de ajuns 2 daca nu ma joc nimic). Ca pret as vrea sa fie 30-40 lei.

5 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Deschide-l si mai curata-l. La laptopu meu de 2 ani am gasit praf acolo cat n-am aspirat in toata casa. Mai ales daca stai cu el in pat, atrage tot felul de scame si mai stiu eu ce. Vezi cum se comporta dupa ce il cureti, pentru ca asta e principala problema. Totusi nu se exclude si faptul ca e putin cam depasit si se "forteaza" mult mai mult ca sa faca ce facea acum 5 cu usurinta.
De asemenea, posibil sa ai probleme si cu pasta termoconductoare dupa atatia ani. Sau sa fie ceva software care iti ruleaza in background si nu-ti dai seama.
Curata-l de praf ca asta nu strica niciodata, apoi daca mai face uita-te prin task manager si vezi daca ai vreun proces dubios pe care nu-l cunosti si consuma resurse multe. In ultima instanta schimba pasta termoconductoare si cam atat poti sa-i faci. Cooler... nu stiu cat te ajuta sincer.

| SLS92 a răspuns (pentru Ineys):

Daca nu se pricepe, mai bine il duce la un service in cateva zile il are nou, de ce sa te risti, poate il are in garantie cu atat mai bine

| SLS92 a răspuns:

Un laptop trebuie curatat la cel putin 6 luni de praf si pentru a-i fi schimbata pasta termoconductoare, ma mir cum iti mai merge laughing) dupa atatia ani

| SLS92 a răspuns:

Am Acer ca al tau destul de bun si a inceput sa imi faca figuri dupa 6 luni de cand l-am cumparat si mi s-a spus ca e de la pasta termoconductoare, am si cooler folosit in acelasi timp si pe jocuri se incinge de il ia dreacu

| SLS92 a răspuns:

Laptop-urile nu sunt de jucat jocuri pe ele oricum, m-am convins si eu de asta, daca vrei pentru office de birou DA