| Liddia95 a întrebat:

Am un laptop Asus și de câteva săptămâni am niște probleme la el.
Pentru început, atunci când ascult muzică nu merge întotdeauna sonorul, astfel încât trebuie să îi dau restart de câteva ori pentru a funcționa.
Acum nu îmi merg toate tastele (szwq, esc, 2, urmând probabil t și o, mergând din când în când). Am reinstalat driverele respective, cu speranța că pot rezolva ceva, însă nu s-a schimbat nimic.
Întrebarea mea este: Ce pot să fac?
Mulțumesc anticipat. happy

10 răspunsuri:
| CinevaNou a răspuns:

Ai scapat lichide pe el?

| Liddia95 explică (pentru CinevaNou):

Nu. Nu l-am lovit, nu am vărsat nimic pe el. S-a întâmplat din senin

| CinevaNou a răspuns (pentru Liddia95):

De obicei asta e cauza. Sunt simptome obisnuite de lichid varsat pe laptop, poate a varsat altcineva din greseala.
Nu cred ca ar ajuta sa reinstalezi windows, pare o problema cu laptopul in sine. Sa inlocuiesti tastatura costa cel putin 100ron, cu difuzoarele banuiesc ca tot cam pe acolo straight face

Fir-ar.
Citisem pe internet că uneori se întâmplă să nu fie tastatura conectată bine și că o să mi se strice fiecare tastă pe rând. Dar nu mai auzisem de asta.

Nici eu n-am auzit asa ceva. Dar e posibil sa se fi defectat fara motiv, unele vin cu imperfectiuni din fabrica si se strica dupa ceva vreme. Dar zici ca ai probleme si cu difuzorul, s-au stricat ambele deodata?

Am reinstalat driver-ul și problema difuzorului nu mai este.
În schimb, mi s-au stricat și alte taste.

Mai ieftin ar fi sa cumperi o tastatura pe usb, dar nu stiu daca e mai convenabil asa.

| AndreiM77 a răspuns:

Reformateazal.

| Liddia95 explică (pentru AndreiM77):

Dacă-l reformatez, trebuie să instalez din nou windows-ul?

| AndreiM77 a răspuns (pentru Liddia95):

Normal.