| AndreeaDeeaDs a întrebat:

Am un laptop Asus Sonic Master care nu vrea deloc sa coopereze cu telefonul meu. Am încercat sa trimit niște fișiere Word prin Bluetooth, și nimic. Menționez ca mi s-a instalat recent Windows 10 pe el. Totodată, problema la conectare este ca îmi spune ca trebuie sa stau mai aproape de dispozitiv sau ca e conectat la alt dispozitiv. Total fals. Telefonul e chiar lângă laptop și toate conectarile sunt dezactivate. Ce pot face? Nici fișiere, nici poze nu pot trimite ca nu vrea sa se conecteze.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se mai intampla nu stiu de ce. Trimite cu send anywhere sau prin wifi cumva

| dinaprilie a răspuns:

Foloseste mai bine un cont de cloud gen google drive. Le urci fie din calculator foe din telefon pe google drive si le poti accesa ulterior de oriunde ( foe din calculator fie din telefon ).

| NLS a răspuns:

Daca iti faci un cont de Telegram, si urci fisierele dorite in Saved Messages (ca si cum ti-ai trimite tie ceva, si nu unui prieten), le poti vedea, deschide, sau salva pe orice alt dispozitiv pe care iti faci cont, pentru ca are sincronizare.

Este asemanator cu Whatsapp, prima data trebuie sa creezi contul pe telefon, dar apoi il poti folosi pe PC fara sa mai ai netul pe telefon deschis.

Poti trimite orice fel de fisiere, de maxim 2 GB, orice extensii, chiar si executabile.

Imaginile le poti trimite comprimat (ca pe Whatsapp), daca le accesezi si le urci de la Send from Gallery
sau in marime naturala, daca le accesezi de la Send from File.

| Fury12 a răspuns:

Ai putea sa incarci fisierele tale pe acest site : https://www.transfernow.net/ro/
, iar dupa le descarci cu linkul pe care il pui acolo pe telefon...