Daca ai date importante pe windowsul instalat poti sa arzi un cd cu o imagine de ubuntu si sa bootezi de pe el in varianta de testare care iti va arata partitiile de windows, putand astfel sa-ti recuperezi din date inainte de a reinstala windowsul. Ubuntu gasesti aici: http://www.ubuntu.com/....../thank-you
Naspa nu stiu daca la la laptopuri poti face ceva in sensul asta in afara sa reinstalezi windowsul.Stiu ca la desktopuri poti sa treci pe linga parola schimbind un jumper pe placa de baza.Dar la un laptop nu cred ca ai cum.Dar poti cauta pe youtube si poate gasesti ceva daca se poate.Scrii in engleza ce vrei sa faci ca o sa gasesti mai multe postari decit daca scrii in romana.Bafta
Daca ai pe laptopul ala windows XP atunci uite aici cum poti face.Asta e ce am gasit asa la repezeala acum pe youtube sa te pot ajuta.Deci intri pe youtube si scrii asa:how to bypass Windows XP user passwords si acolo ai video cum sa treci peste parola. Apoi poti cauta si pentru vista sau windows 7 daca ai vista sau 7.