| Iulian_George_1998 a întrebat:

Am un laptop HP elitebook 8440p şi am instalat nfs mw 2012... problema e că îmi vede ciudat... stie cineva care o fi problema? Am visual c++ instalat, are i5, 4gb ram şi video Intel hd grafic de 1 gb

Răspuns Câştigător
| Thealexis a răspuns:

Dacă nu are și o a doua placă video, asta e problema. Dacă are două plăci video, ori rulează pe cea integrată (Intel HD) care e prea slabă, ori nu ai driver pentru a doua, care, la modelul acesta de laptop, ar trebui să fie una de la NVidia. Uită-te în device manager la „display adapters" și vezi ce zice acolo, dacă apare doar Intel-ul sau apare și o NVidia și dacă are driverul instalat.

| Bula a răspuns (pentru Thealexis):

Unde sa fie montata "o a doua placă video"? Asta e problema!
Intr-un laptop n-am prea vazut doua placi video, poate la tine se monteaza peste capacul laptopului (fiindca in interior n-ar loc big grin ).

| Thealexis a răspuns (pentru Bula):

Mai mergi si tu prin magazine si o sa gasesti destule laptopuri cu doua placi video. Au o placa Intel si una de la nVIDIA sau una de la Radeon.

| Bula a răspuns (pentru Thealexis):

Poti sa-mi indici 2-3 modele cu doua placi video, din comertul nostru? De exemplu pe eMag?

7 răspunsuri:
| AlexAndrei99 a răspuns:

Instalează-ti driverele de la placa video. Nu te lua dupa Thealexis, ai doar o placa video, stiu genul de laptopuri.
! Încearcă sa intri in setările jocului si sa iti setezi rezoluția cu care vrei sa iti ruleze.
Daca jocul este din 2012 nu te aștepta la o rezoluție hd

| Levente a răspuns:

Compara ceea ce ai cu ceea ce sunt ca si cerinte minime sau recomandate pentru ca jocul sa poate rula.
http://www.systemrequirementslab.com/......2012/11368

La intrebarea formulata nu ai specificat ce sistem de operare ai instalat pe laptopul mentionat de tine.
Este bine sa verifici daca ai instalat driverul producatorului placii video. Ca iti merge sa vezi monitorul aprins si bine si fara acest driver. Dar cand ai o cerinta grafica, poti vedea greseli de afisare.

| xYonasuper a răspuns:

Virus

| Iulian_George_1998 explică:

Am verificat cerințele şi ar trebui să mi meargă medium spre high, jocul il am si pe pc, si îmi merge doar, pc ul e mai slăbuț şi am luat drişiver update de la Intel si mi spune că am driverele instalate, poate fi din cauza directx ului?