Ii vorba ca s-a acumulat praf inauntru la cooler si trebuie desfacut si curatat + sa aplice pasta termoconductoare de preferat, unde este nevoie (daca ai garantie la el til rezolva baieti de unde l-ai luat numa sa specifici ca ai problema cu temperaturile)
Bateria de preferat sa o schimbi cu una noua. Dupa cum a spus si @Dezent cand esti acasa bateria o scoti si il ti la priza asa bateria nu va fi expusa la temperaturi mari, la probleme ce le-ai spus ca le ai laptop-ul ajunge undeva pe la 80-100 grade celsius care bateria ca orice baterie expusa la caldura mare moare cu timp-ul fata de una care sta 70-100% din timp la temperatura camerei(deci iti dai seama si tu). Sper ca ti-am fost de ajutor.
Bafta si ai grija.
Cea mai simplă metodă este să foloseşti aspiratorul cu duza îngustă pe care o treci peste toate fantele / grilele de aerisire (spate şi lateral).
Dacă fenomenul zgomotului nu dispare după restart, persistă (zgomotele), trebuie să mergi cu el la service pentru o curăţenie internă.
Bateriile au în general 1 an garanţie aşa că după 1 an şi 4 luni, foarte posibil să apară probleme şi să trebuiască înlocuită.
In primul rand, daca ai folosti laptopul conectat la priza (cu bateria in el) viata bateriei scade dramatic deoarece se incalzeste si o strica.Cand esti acasa, scoate-i bateria si tine-l la priza. Daca vrei sa ''remediezi'' trebuie sa-i cumperi alta baterie..care este destul de scumpa..mai bine iti cumperi alt laptop..parerea mea.
Si laptopul meu a patit chestia asta exact la fel. Dul la reparat, la o curatare. Probabil are praf la baterie. Eu asta am facut si acum merge de minune! Sper ca ti am fost de ajutor!
Andrei1124 întreabă: