Nu te lua dupa DragoStefaN. Ia-ti un suport cu doua sau 3 coolere. Cu cat sunt mai multe, sunt mai puternice si racesc mai bine. Este stiut faptul ca laptopurile stau foarte prost cu racirea.
Eu il tin pe cutia in care l-am cumparat.Chiar si in pat.Este de carton rigid si nu am probleme.Am un cooler cu trei ventilatoare de la laptopul vechi.Este eficient sa stii.
Nu iti trebuie nici un suport cu ventilatoare pentru laptop. Sunt facute sa se raceasca ele singure atata timp cat stau pe o suprafata plana.
Singurul loc in care se nu se racesc bine este cand stai cu el in pat sau il tii pe picioare. Atunci iti trebuie decat o suprafata plana sub el, cum ar fi o masuta de laptop sau am vazut ca sunt scoase de ceva timp un fel de masuta mica cu ceva moale dedesubt ca sa o pui pe tine.
Depinde de puterea lor. Daca cele 2 ventilatoare mici au o putere mai mare decat unul singur mare, atunci ele vor impinge mai mult aer si vor mentine o temperatura mai scazuta. Insa cel cu un singur ventilator va fi mai silentios. Acum tu alegi, galagie versus ventilatie
Eu pentru ca laptopurile Asus rog sunt prea mari pentru coole pad obisnuite, mi-am facut unul din carton gros si vopsit aranjat cu gratar metalic, leduri de toate si merge perfect. Am pus un cooler mare 1 singur si e perfect raceste bine. Se simte cooler padu la placa video o scade 10 grade la temperatura.