| costel121 a întrebat:

Am un laptop Lenovo B570 si vreau sa pun win 8 pe el... drivere sunt doar cateva, pentru cei care au acest laptop si win 8 merg doar acele drivere? pentru win 7 sunt de 4 ori mai multe drivere, e bine sa instalez win 8 doar cu acele drivere? va rog raspun urgent!

Răspuns Câştigător
| M29 a răspuns:

Salut,

Am Windows 8 de cateva luni si sunt foarte multumit de el. Nu am instalat drivere decat la imprimanta si la un gamepad, restul driverelor si le-a instalat automat.

Daca ai backup facut poti incerca sa vezi daca merge sau nu si nu pierzi date. Eventual daca nu merge Windows 8 tot ce pierzi este 1:30h din timpul tau.

Decizia e a ta.

O zi buna!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune windows 8 fara grija ca va merge totul ok.Isi ia singur toate driverele!

| Gaby405 a răspuns:

Nu face prostia asta sa bagi windows 8 pe el ca iti da erori peste erori si se misca greu. Decat sa bagi windows 8 mai bine bagi windows 95. sper ca te.am ajutat

| costel121 explică (pentru Gaby405):

Am vazut multe video-uri cu windows 8 pare destul de bun...eu am o problema cu driverele, nu stiu daca sunt toate daca cele de pe site ar fi toate pentru windows 8, asta vreau sa stiu daca sunt toate si le-ai incercat, daca nu sunt toate driverele nu are rost sa il pun

| Gaby405 a răspuns (pentru costel121):

Pai da normal ca in videoclipuri il prezinta cel mai bine nu e bun deloc daca vrei windows 7 ultimate e the best!

Am vazut la cineva si mergea destul de bine... pe mine ma intereseaza cel mai mult driverele daca ar merge acelea, as pune windows XP dar nu sunt drivere sad

| Gaby405 a răspuns (pentru costel121):

Ce drivere iti trebuiesc?

Sunt pe site-ul de la Lenovo niste drivere...dar nu stiu daca acelea sunt toate sau mai trebuiesc drivere care nu sunt compatibile cu windows 8