| Pop_Ionut_1994 a întrebat:

Am un laptop Lenovo m5400.Cand vreau sa vorbesc pe skype dureaza cel mult un minut si se blocheaza camera.am cautat camera in device manager dar nu o vede.cand incerc sa instalez driver-ul se incarca jumatate si dispare brusc fara sa dau finish sau ceva.Ce credeti ca as putea sa fac? Ce problema are?

7 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Nu cred că mai pui încă o data întrebarea asta laughing)
Răspuns:
Problema e de la Windows.Cel mai bine e să reinstalezi Windows-ul dar să folosești o copie legitimă. Succes

| Pop_Ionut_1994 explică (pentru DeyCj):

Nu e de la windows.a mers pana acum cateva zile.pe skype nu se intrerupea acum nu mai merge.la mine imi arata ca merge dar la cealalta persoana sunt blocat. poti purta o conversatie normala in sensul ca eu vad, aud dar cealalta persoana doar aude

| DeyCj a răspuns (pentru Pop_Ionut_1994):

Aia e de la conexiunea de internet a celelilalte persoane.Versiunile noi de skype cam...papă bandă de net, iar cele vechi vrei nu vrei nu le mai poți folosii cați le dezactivează Microsoft-ul automat. Știu cum e ca așa pățesc și eu.

| Deliiiia a răspuns:

Reinstaleaza skype-ul.

| Pop_Ionut_1994 explică (pentru Deliiiia):

Si asta am incercat

| Deliiiia a răspuns (pentru Pop_Ionut_1994):

Incearca cu o versiune mai veche.

| DeyCj a răspuns (pentru Deliiiia):

Va fii dezactivată instant de Microsoft, iar rezultatul va fi eroare de autentificare chiar de ai introdus userul și parola corecte.