Păi de ce? Dacă e MacBook Apple instalezi oficial din Recovery ultima versiune care e suportată de macbook-ul tău dupa care urmezi pasi pentru opencore si faci update neoficial.
Chiar daca ai ultimul os dmg nu o sa îl poți instala pe un mac / macbook din 2015-2017 de ex.
Opencore e un patch si un update, iti "face vechiul tau macbook să fie recunoscut ca unul mai nou" care suporta aceea versiune.
Deși in multe cazuri va fi mai lent decât cu ultima versiune suportată oficial
Eu am Catalina. Big Sur are suport pentru câteva jocuri. De ex cum este Call Of Duty (nu neapărat call of duty). Gen zic.
Mama lui de google..stau toate informatile acolo..doar sa dai un search.
Depinde de ce versiune de macbook pro ai. De ex daca e 2015 poti fac update pana la ultimul OS (neoficial bineinteles)
Foloseste OpenCore si fa update. (urmeasa pas cu pas)
https://dortania.github.io/OpenCore-Legacy-Patcher/
Eu caut un Dmg care să pot pune pe stick cu succes prin windows 10 cu UUByte Dmg editor.
Păi am suport mai mult la aplicații. Mulțumesc frumos de informații
Păi de ce? Dacă e MacBook Apple instalezi oficial din Recovery ultima versiune care e suportată de macbook-ul tău dupa care urmezi pasi pentru opencore si faci update neoficial.
Chiar daca ai ultimul os dmg nu o sa îl poți instala pe un mac / macbook din 2015-2017 de ex.
Opencore e un patch si un update, iti "face vechiul tau macbook să fie recunoscut ca unul mai nou" care suporta aceea versiune.
Deși in multe cazuri va fi mai lent decât cu ultima versiune suportată oficial
darkhell217 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
User252426 întreabă:
nedval întreabă: