| Denyyy77716 a întrebat:

Am un laptop (mai vechi. Are 6 ani) și la un moment dar nu se mai aprindea și îmi cerea un cod. L-am dus la reparat și când l-am primit înapoi de la reparat nu ii mai ținea bateria deloc. Se închidea automat când îl scoteai de la încărcat. Acum face la fel doar ca după aproximativ o ora de funcționare se restartează automat și nu se mai aprinde. Știe cineva ce as putea face?

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Posibil sa aiba catalingti dreptate sau nu.
Parerea mea subiectiva este sa te gandesti totusi sa achizitionezi un laptop nou, acum din pacate la 6 ani deviceul tau este antic, pentru ca suntem in secolul vitezei iar tehnologia se pare ca avanseaza formidabil de la an la an.

| Bizon95 a răspuns:

Si eu cred ca ti-au schimbat bateria
iar o baterie veche poate sa faca asta (sa inchida calculatorul)
singura solutie buna e pur sa simplu sa scoti bateria de tot si sa il folosesti numai pe curent

atlfel, poti sa te duci si sa le ceri bateria inapoi, eventual sa faci reclamatie penala de furt

iar ideea de a iti cumpara un laptop nou e cu dus si intors, treaba tinea inainte de a apare dual core (inceputul anilor 2000), cand odata la 6 luni un laptop era depasit, iar la 18 luni nu mai era bun de nimic, asa depasit era la performanta

in ziua de azi dpdv al performantei cu un laptop vechi de 10 ani poti sa iti faci binemercic treaba, daca nu vrei sa joci jocuri de ultima generatie

de ex. eu am un laptop cu i7 generatia 4 si Nvidia 850M si pot sa ma joc jocuri si imi merge mult mai bine decat un i3 de ultima generatie... si il am de 5 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ti-a schimbat bateria, mergi la ei si spune-le.
Trebuia sa faci poza la serie, sau cauta in cutia lui, trebuie sa scrie seria bateriei acolo pe hartii.