Ai o tampenie amarata in calculator
de gen "removable device", care poate sa fie floppy, unitate optica, card reader, etc. si care, are niste drivere foarte, foarte, FOARTE PROST FACUTE, asa ca, atunci cand deschizi un folder, windows-ul incearca sa citeasca respectivul device, de nenumarate ori pana cand driverul, in sfarsit catadicseste sa ii spuna ca nu are nimic infipt, asta daca ii spune ceva si de fapt pana la urma windows-ul renuta
treaba asta se intampla in mod curent intr-un desktop cand ai un hdd defect care e detectat dar nu raspunde corect
sau, asta o sa iti placa MUUUUULT mai putin decat explicatia de deasupra, si mi-a venit idea dupa ce am scris-o, asa ca nu am chef sa o sterg
hdd-ul tau are bad-uri, windows-ul nu poate sa "inteleaga" asta, asa ca incearca si reincearca sa citeasca ce are de citit pana cand in sfarsit reuseste, si face asta de fiecare data cand deschizi un folder
concluzia: du-te cu el la service sa iti dea un diagnostic real
Daca e varianta asta http://bit.ly/2R5WEih (ma refer la specificatii), procesorul oricum n-o sa te ajute mult, cei 2 gb n-o sa fie "suficient" pentru versiunea pe 64 bit a SO-ului. Poti sa-i adaugi ram, sau un ssd. Poti sa-ti verifici hdd-ul cu HDD Sentinel sa vezi daca e ok, poti sa-l cureti fizic, sa schimbi pasta termoconductoare sa te ajute. Daca ai instalat "corect", ai driverele instalate si programele respective, ar trebui sa mearga binisor cat de cat.
1. Descarca si insteleaza driverele direct de pe site-ul producatorului.
2. Defragmenteaza partitia C:
3. Daca merge greu in contiuare, verifica suprafata partitiei C: (cu chkdsk) de BAD-uri (la My Computer - Proprietati C: )
"am un laptop Toshiba SATELLITE model C660D - 146 (32 biți) Am instalat Windows 7 (64 biți) "
nu știu cum ai reușit asta dar repune-l pe 32
Procesorul suporta 64-bit. Sursa: https://www.notebookcheck.net/AMD-E-350-Notebook-Processor.40941.0.html
Omul a zis "model C660D - 146 (32 biți)"
deci l-am crezut!
Si eu dar m-am trezit ca la partea de documentare m-am trezit ca are 64-bit. Eu de obicei ma documentez la intrebari de genul si ma mai trezesc sa vad ca unii zic ca au 32 dar de fapt e 64, sau unu mai zicea ca are integrata dar de fapt avea dedicata.