Multumesc... stiu ca de fapt singura "salvare" e sa imi schimb laptopul... dar faza e ca doar ce l-am luat
PLACA VIDEO DEDICATA isi ia din memoria ram nu o poti mari u pentru ca asta face procesorul cand i se solicita data viitoare cauta placa integrata VIDEO (e mult mai scump asa) nu-ti fie frica placa ta e de 2 giga cu ajutorul ramilor probabil ai vreo 4 giga ram sau 2 giga daca placa are 512 multumit?
Multumesc, singura "salvare" pentru mine este schimbarea lui dar dat find faptul ca eu de abia l-am luat, asta e, pot sa zic ca este adevarat cine a zis "graba strica treaba", asta e, pot sa zic ca am invatat din asta
Dedicata - componenta individuala, care poate fi usor schimbata; integrata - care face parte din placa de baza m-am incurcat cred ca da de fapt era invers
PLACA VIDEO INTEGRATA isi ia din memoria ram nu o poti mari u pentru ca asta face procesorul cand i se solicita data viitoare cauta placa Dedicata VIDEO (e mult mai scump asa) nu-ti fie frica placa ta e de 2 giga cu ajutorul ramilor probabil ai vreo 4 giga ram sau 2 giga daca placa are 512 multumit? asa e bine