Eu zic sa intri in setari ale modemului la 192.168.1.1 cu admin admin si seteaza frecventa manual poate nu suporta laptopul formatul wireless ales de modem
Am incercat si nu imi da voie sa intru. dupa ce scriu userul si parola si apas enter iar imi apare pagina ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. :-( cand ma deconecteaza imi spune ceva de genul :,, the range... not compatible,,. Iarta-ma nu ma pricep (am inteles doar ca ceva nu e compatibil).
Deci range nu e compatibila ce spuneam intra in setari in basic in wlan si pune sus mode 802.11 b/g/n mqi jos tara Romania chanel pune 1 rate auto transmit power pune 20 apoi la ssid 1 la ssid pune cum vrei sa se cheme reteaua wireles apoi alegi number of device cate vrei sa se conetceze la wireles odata apoi bifat numai wmm la 11n band 20/40 11n guard short securiti wep si la mine e la liber wep encription disabled apoi dai submit
Intra in Mozilla si pune pe cablu nu pe wireless sa fie conectat laptopul
Cel mai simplu e sa suni la ei.Sau verifici daca ai configurat bine.Ruleaza si https://www.malwarebytes.org/ posibil sa ai mizerii, care trebuiesc scoase.
Parerea mea e ca problema nu e la modem ci la laptop. Poate e stricata placa de semnal
Daca era stricata nu mergea deloc aia ori merge ori nu merge