| ghiolbitza a întrebat:

Am un mp3 pe care nu il mai citeste/recunoaste calculatorul. Am fost si pe la vecini sa vad daca il recunoaste - credeam ca face figuri laptopul meu, dar nici alte calculatoare nu il citesc. Ce fac acum? Am niste informatii pe el de care am mare nevoie. Please help!

Răspuns Câştigător
| Icar25 a răspuns:

Ma bucur ca ai rezolvat.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca are un buton de blocare care nu-i permite sa il citeasca cand se conecteaza la portul USB trebuie sa-l misti apoi va merge.

| ghiolbitza explică (pentru mgtow):

La asta m-am gandit si eu de prima data, dar nu merge. Nici un calculator, din cate am incercat eu, nu mi-l recunoaste, si nici mp3-ul nu se mai deschide...Alte idei?

| mgtow a răspuns (pentru ghiolbitza):

Probabil i s-a ars placa baza si a murit, se mai intampla la anumite dispozitive.

| Icar25 a răspuns:

Ai incercat sa schimbi cablul de date? daca nu merge nici asa atunci numai un upgrade de firmware te poate ajuta si asta inseamna sa pierzi toate datele.

| ghiolbitza explică (pentru Icar25):

E un mp3 stick, nu are cablu de date si nu stiu cum sa-i dau un upgrade de firmware atata vreme cat nici un calculator nu mi-l recunoaste.

| Icar25 a răspuns:

Acum chiar mai facut curios da-mi si mie marca si modelul sa vad cum se poate boota

| ghiolbitza explică (pentru Icar25):

Are o gaurica de reset...mi-am dat si eu seama dupa o zi intreaga. i-am dat reset si acu merge. Mersi fain de ajutor!

| rebelaaa a răspuns (pentru Icar25):

Cum ati rezolvat problema?

| Icar25 a răspuns (pentru ghiolbitza):

Ma bucur ca ai rezolvat.

| alex13sef a răspuns:

Trebuie sa ti apasat mult sau cum ca am si eu unul?