| WaxlordThePatient a întrebat:

Am un munitor SAMSUNG SyncMaster 721N si nu stiu ce are dar imi tot palpaie imaginea de la munitor am facut cablurile am verificat le-am schimbat intrele si tot nu mere am schimbat si frecventa dar tot nu stiu ce are, sper sa ma puteti ajuta

Răspuns Câştigător
| MHems a răspuns:

Stiu. Si eu am avut aceeasi problema cu monitorul. Nu este de la cabluri si nici de la monitor, este de la placa video, si eu am avut un monitor SAMSUNG SyncMaster 721N si la fel se intampla, din cauza placii video. Acum nu mai am probleme de acest fel pentru ca mi-am luat un calculator de la Apple. Eu te-as sfatui sa-ti schimbi monitorul ( in cazul in care vrei ) si unitatea sau placa video si daca vezi ca face la fel ia-ti alta unitate mai noua sau mai buna decat cea precedenta.

5 răspunsuri:
| dadaddadadda a răspuns:

Pune alt monitor si vezi daca e din cauza monitorului dar eu cred ca placa video are probleme

| flaviu1990 a răspuns:

E placa video. verifica, scoate placa video din unitate si incearca cu ceai integrata, dica cea de pe placade baza si vezi tot asa face?

| WaxlordThePatient explică:

Da nu problema de la placa ca e nou nouta ATI Radeon HD 4600 Series

Daca schimb munitoru mai face fite?

Am verficat am scos placa tot asa facea si la aia inegrata deci e problema de la munitor
tongue