| Yoyoo300 a întrebat:

Am un Nikon D5000. Am vazut pe Fcebook fete cu acelasi aparat ca al meu, si aveau poze super. Mie imi ies nasol rau pozele straight face. Zici ca sunt facute cu un aparat de pe vremea lu` mamaie straight face De ce? Ce pot sa fac sa nu imi mai iasa pozele asa? :3. Precizez ca nu prea le am cu aparatele foto, deci am nevoie de putin ajutor sa ii fac setarile cum trebuie :d.
Fundaaa >; ddd<

Răspuns Câştigător
| tirel a răspuns:

Dsrl-urile se bazeaza mai mult pe saterile manuale. Nu e ca la aparatele compacte cu auto-focusare cu timpii de expunere deja setati, trebuie sa mai umbli pe la setari.Seteaza diafragma potrivita, seteaza opturatorul si focusarea si iti garantez ca o sa iasa bine pozelehappybig grin PS: Iti recomand sa faci poze la o lumina cat mai puternica, pe timpul zilei. Daca nu te descurci cauta niste tutoriale de baza pe youtube..sunt cu sutelehappy Sper sa te descurci! Succes!happybig grin

2 răspunsuri:
| suffarstar a răspuns:

Photoshop,probabil.Vezi sa ai blitzul curat, e un aparat bun, poate are probleme l-ai scapat cumva? Scrie la google tips and tricks fotografie o sa inveti cum sa faci poze frumoase, probail problema e ca nu ai indemanare.Bafta!

| Yoyoo300 explică (pentru suffarstar):

Nu, nu l-am scapat... Nici nu l-am prea folosit pentru ca nu imi ieseau pozele cum voiam eu laughing