| SkaterBaa a întrebat:

Am un nokia n95 8 gb (asa scrie pe el) dar nu stiu daca e replica sau original, l-a gasit un prieten si mi la dat mie happy
Merge perfect dar as dori sa stiu cum instalez jocuri
La alte telefoane luam de pe mobiles24 jocurile le bagam pe telefon si acolo ori erau deja instalate ori imi dadea sa le instalez eu, dar mergea, in schimb la nokia nu merge nimic... nu merg temele, jocurile nici netul... am cautat pe net setarile de net de exemplu caci la optiunea mea am net gratuit si imi zice acolo exact unde intru etc, dar in telefonul meu nu am gasit acele lucruri in meniu!
O explicatie cum fac cu jocurile si netul please
Fara chesti gen la ce te aspteti de la un telefon gasit! Nu stiti nu raspundeti

FUNDA

Răspuns Câştigător
| roberth69 a răspuns:

Ca sa afli daca este original tasteaza *#06# si trebuie sa iti apara pe ecran un numar format din 15 cifre, adica IMEIUL telefonului. Noteaza-l pe ceva si dupa aceea te uiti pe spatele telefonului, sub baterie, numarul trebuie sa corespunda. La replici nu se obosesc cu amanunte din astea. Telefonul are sistem de operare Symbian, deci nu merg orice fel de jocuri, ci numai pentru symbian. Daca tot nu te descurci apelezi la Cordon Group, cauti pe net, si te ajuta ei sa iti spuna daca este original sau nu.

0 răspunsuri: