Https://superuser.com/......ognize-ssd
Ai un driver pentru Sata, daca e disponibil pe site-ul oficial al producatorului laptopului, sau incerci sa cauti ceva similar.
Si am mai gasit ceva pe forum la ei.
Daca nu stii engleza da-mi mesaj si iti traduc eu
https://community.acer.com/......recognized
Nu merge. Am resetat bios. Il vede, am facut partitie pe el dar cand dau next imi apare urmatorul mesaj: "We couldn't create a new partition or locate an existing one. For more information see the Setup log files"
Ia vezi daca te ajuta asta
https://www.youtube.com/watch?v=tgQ-KP0Zh8U
Vezi ca ala cand face partitia acolo, o face de 5000mb ceea ce inseamna 5gb. fa-o de cel putin 25-30 gb, si fa-ti doua partitii, pe una sa ai windows, si pe cealalta jocuri poze chestii, in caz de vrei sa iti reinstalezi windows-ul in viitor, sa nu mai stai sa faci back-up.
Gen sa ai 2 partitii C si D, si in c sa ai 25 30 gb pentru windows, si restul pentru D.
E nu e chiar asa vechi.
Partea frumoasa e, ca in ciuda a ce ai zis tu, (si eu am zis la fel) a mers w 10.
Dap, initial win10 si win8/8.1 merg mai bine
di she? bi cuz
ambele au fost gandite pentru telefoane mobile/tablete, care ar avea mult mai putine resurse decat un desktop
daaaar, dupa aia se incarca cu diverse programe, cum ar fi... aaaa... cel mai folosit, asta
BROWSERUL
chrome merge cel mai bine dar, daca nu are un dual core si 2G de ram o sa inceapa cu crash tabz
edge suck azz, cat cuprinde, si sa ma rahatesc, inca odata, pe mIRCosoft, pentru efortul depus de a dezvolta un browser de ultimul rahat, si apoi sa GUITE sus si tare ca ar fi mai bun decat retstul... pe scurt, edge e o aplicatie de windows mobile NU WINDOWS DESKTOP, daca deschizi mai mult de 3 pagini in edge o sa iti phoota sistemul. daca ai sistem performant si deschizi mai mult de 5 pangini o sa iti phoota windows-ul (delays, faci copy la un URL si dupa 10-30minute in sfarsit iti desgheata edge, intreg sistemul iti merge cu probleme, iti face crash driverul de placa video (mf edge nu are nici o vina, saracutul, crash-uri, reboot-uri, inghetari, etc, tot ce ai "nevoie" de la un sistem modern cu un OS modern)
ultimul rahat de ultiumul rahat de rahat... edge nu e in stare sa salveze decat o singura ferastra, de ce? pentru ca nu are buton de exit: chrome 2018 ctrl-alt-q, 2019 alt-f, x sau apesi pe cel mai buton din dreapta sus, sub x, trei puncte verticale, si apoi exit, edge nu are asa ceva, NICI MACAR VAG, am scris SI INJURAT SERIOS, pe tema asta, in PIX-ul lor nu cred ca au avut vreo durere oarecare cat sa tina cont de sugestia mea, si asa imi aduce aminte de UN REPREZENTAT **OFICIAL** MIRCOSOFT, in Bucuresti, secolul trecut care CU O IMBECILITATE GREU DE APUCAT IN ZIUA DE AZI, SPUNEA:
"de ce ar avea nevoie Internet Explorer de taburi?!? NU ARE NEVOIE"
iar eu pe vremea aia, foloseam Opera, cu SUTE DE TABURI, IN ACELASI TIMP
HAI SICTIR mIRCosoft, **** cu respect, and ALL THAT GOOD SHlT!