Observ ca vine "Fara sistem de operare"
ai instalat Windowsul de pe site-ul Microsoft?
ai verificat temperaturile in regim de folosire?
Daca mai apare ecran negru, fa o poza erorii ce apare,
In alta ordine de idei, cam scump, pentru ce componente are.
Iti spun doar ce ma deranjeaza pe mine:
placa de baza cu chipset slab (nu doar ca nu are multe feature-uri, insa placile de acest gen sunt construite folosind componente de slaba calitate)
brandul RAM-ului e putin indoielnic. (in Germania cumpar de la un retailer unde vad rata de retur foarte mare la orice RAM ADATA - asta pentru ca multe vin defecte din fabrica. Dar sa spunem si sa speram ca nu e cazul tau.)
sursa poate fi si ea o problema. Sursele cu care (de obicei) se merge la sigur sunt Sirtec, Seasonic, Corsair, Phanteks, Cooler Master, Antec, Silverstone, BeQuiet, Gigabyte, Asus, Cougar, Chieftec, Thermaltake.
Daca nu se supraincalzeste, as miza pe sursa.
Nu spun ca toate nJoy-urile sunt proaste (si se vor defecta), insa fata de cele mentionate mai sus, posibilitatea sa primesti una defecta din fabrica sau sa se strice in prima jumatate de an, e infinit mai mare.
Pana nu inlocuitesti pe rand componente, slabe sanse sa afli de la ce e.
Ce poti face tu daca nu ai piese de rezerva> incearca cu alta tastatura si mouse.
In 2010 o amarata de tastatura de 35 lei imi dadea freeze si restarturi la PC intr-o veselie, si am aflat abia dupa a doua vizita in service (caci in service trimisesem doar unitatea, si la ei mergea, acasa reincepeau problemele cand si cand)
Sistemele preasamblate sunt facute cu un singur scop>> sa scape de hardware-ul ieftin si prost, sa il ingramadeasca sub o carcasa aratoasa si sa le vanda nepriceputilor cu un adaos de 25-40%.
Da, windows-ul a fost instalat de mine, de 3 ani imi instalam singur windows-ul, si a fost luat dupa site-ul Microsoft, cu o licenta functionala de pro, cand ventilatorul a fost turat la maxim, pentru o secunda am crezut ca a fost doar placa video, si tot cred ca placa video a fost, a fost cumparat de black friday la 2500 de lei, acum se pare ca am jumatate de ecran mai inchisa, si o parta deschisa, kit-ul este de gaming, nu cred ca este de vina.
Observ ca vine "Fara sistem de operare"
ai instalat Windowsul de pe site-ul Microsoft?
ai verificat temperaturile in regim de folosire?
Daca mai apare ecran negru, fa o poza erorii ce apare,
In alta ordine de idei, cam scump, pentru ce componente are.
Iti spun doar ce ma deranjeaza pe mine:
placa de baza cu chipset slab (nu doar ca nu are multe feature-uri, insa placile de acest gen sunt construite folosind componente de slaba calitate)
brandul RAM-ului e putin indoielnic. (in Germania cumpar de la un retailer unde vad rata de retur foarte mare la orice RAM ADATA - asta pentru ca multe vin defecte din fabrica. Dar sa spunem si sa speram ca nu e cazul tau.)
sursa poate fi si ea o problema. Sursele cu care (de obicei) se merge la sigur sunt Sirtec, Seasonic, Corsair, Phanteks, Cooler Master, Antec, Silverstone, BeQuiet, Gigabyte, Asus, Cougar, Chieftec, Thermaltake.
Daca nu se supraincalzeste, as miza pe sursa.
Nu spun ca toate nJoy-urile sunt proaste (si se vor defecta), insa fata de cele mentionate mai sus, posibilitatea sa primesti una defecta din fabrica sau sa se strice in prima jumatate de an, e infinit mai mare.
Pana nu inlocuitesti pe rand componente, slabe sanse sa afli de la ce e.
Ce poti face tu daca nu ai piese de rezerva> incearca cu alta tastatura si mouse.
In 2010 o amarata de tastatura de 35 lei imi dadea freeze si restarturi la PC intr-o veselie, si am aflat abia dupa a doua vizita in service (caci in service trimisesem doar unitatea, si la ei mergea, acasa reincepeau problemele cand si cand)
Sistemele preasamblate sunt facute cu un singur scop>> sa scape de hardware-ul ieftin si prost, sa il ingramadeasca sub o carcasa aratoasa si sa le vanda nepriceputilor cu un adaos de 25-40%.
Salut, poate parea banal dar este foarte posibil sa fie din cauza FlashPlayer care este folosit pentru a rula anumite jocuri
Recent a expirat acest FlashPlayer si nu mai este acceptat, iar daca tu erai intr-un joc ce rula aplicatia posibil s fi fost acesta motivul, oprirea brusca a, aplicatiei
Sper ca te-am ajutat, Have fun