| KLiNK a întrebat:

Am un pc HP dc7100 cmt si am o placa video veche radeon x300 se. Am vrut sa imi iau o placa video mai buna dar nu stiu ce criterii de compatibilitate trebuie indeplinite. De exemplu am vazut o placa video gigabyte nividia quadro 600 care era perfecta pentru sistemul meu dar nu stiu daca e compatibila cu placa mea de baza HP. Am 2gb ram, Intel p4 3.0ghz, sursa 340w.
Imi pueti gasi o placa buna pentru sistemul meu dar sa reziste si sursa, sau o recomandare?
FUNDA

Răspuns Câştigător
| pbsolver a răspuns:

Orice placa video pci express cu conditia sa ceri dimensiunile inainte pentru a te asigura ca intra fizic in carcasa

7 răspunsuri:
| pbsolver a răspuns:

Placile video acceptabile incep de la 220 ron... te incadrezi sau iti recomand ceva mai subtire? cam ce bani ai avea?

| KLiNK explică (pentru pbsolver):

Deja am gasit pe tocmai.ro o placa video radeon x1995, cu 256 biti, 256 memorie video...e buna si mai si merge bine pentru sursa mea. Dar vanzatorul este din Focsani, iar eu din Craiova si daca suntem la asa mare indepartare, merge optiunea Livrare gratuita si verificare colet?

| pbsolver a răspuns:

Nu exista radeon x1995

Am gresit. Scuze. Este Radeon x1950 xtx

| pbsolver a răspuns (pentru KLiNK):

Ca placa e destul de buna dar anumite specificatii sunt vechi, placa e din 2006... la ce pret ti-o vinde?

130 ron

| pbsolver a răspuns:

S-ar merita...