| Komarov a întrebat:

Am un PC mai simplu cu urmatoarele specificatii Intel Pentium IV 3.40 GHZ in directx scrie ca ca e dual core sau asa cred scrie 2cpus deci cred ca este dual core si am placa video integrata Intel g33/g31 si nu stiu ce sistem de operare ar fi bun pentru. el adica ceva destinat internetului in special filme online youtube retele de socializare ceva axat pe asa ceva in afara de windows xp ca face mai mult lag decat in 7 parerea mea poate utilizati vreun sistem mai aparte de la ubuntu nu am avut mari asteptai ceva lite mic si simplist

4 răspunsuri:
| SprinTe a răspuns:

Pentru un raspuns clar fa un printscreen la specificatiile PC-ului. Computer-> Properties. Trebuie sa scrie de procesor/RAM

| test1999 a răspuns:

Scuza-ma!
Windows 7 are cam acelasi lag ca si Windows XP, diferenta o face sistemul de operare. Pe un XP vezi mult mai bine filmele sa zicem asa, decat pe 7.
Windows 7 cere mai multe resurse decat Windows XP, iti dai seama ca check-ul acela va rula mai greu pe sistemul tau de operare. Sincer, ramai pe XP.

| florin1979 a răspuns:

Ai single core cu hyper threading. spune ce placa de baza ai exact, sa vedem daca placa are suport pentru windows 7, adica sa gasesc drivere la ea. daca ai 2GB de ram iar placa de baza are suport pentru win 7, mergi pe win 7 versiune pe 32 biti.

| florin1979 a răspuns:

Asa de al naibii e situl ca mie mi-l blocheaza si bitdefender laughing