Wi-fi la distanta peste 100m necesita cel putin 2 antene directionale, eventual si amplificatoare de semnal (care costa mai mult de 140 euro).
Cel mai bine este sa faca un abonament de internet (telefonie) mobila, cu router pe cartela.
Eu doresc sa le pun pe toate pe un containăr de tir
fiecare camera intr-un colt
si cam gata
sau sa pun sus pe containăr o țeavă drept in sus și pe acea țeavă să montez toate camerele
iar in containăr să montez router-ul și în router să infig un modem gsm 3g si in modem sa pun o cartela
si cam gata asa văd eu toată treaba
acum vreau să stiu daca voi stiti cumva ce model sa cumpar de unde la ce pret daca are in stoc un furnizor
poate sa fie si la mana a doua
asta asteptam asa mura in gura
mergi la nea gheorghe de la unirii acesta este numarul lui de telefon
suni si ii spui sa iti dea camerele astea modelul acesta
Container maritim pe camp?!
Nu am priceput nimic!
Cine ar pune un container, indiferent ca-i maritim or terestru, pe camp, ca sa locuiasca in el?
Sau are intentii criminale, ori de sechestrare a cuiva ori de crestere de marihuana?
Să zicem că este o livadă de pruni care are in mijlocul ei 2 containăre din astea de TIR lipite unul de altul si gata
eu vreau o solutie tehnică să nu coste mai mult de 130 euro să poata monitoriza zona
sa inregistreze intr-un cloud
si sa avertizeze pe tel mobil cand vine hotul ursul
Dacă vrei să fie ceva legal și care să conteze la o adică, adresează-te unei firme AUTORIZATE in așa ceva.
Pe ei îi intrebi "ce soluții tehnice aveți"
Nu mă interesează cu autorizație acte birocrație hârtii că astea aș putea șă le fac și eu că am cursuri prieteni cu firme autorizate fac proiect ii trimit cu el la avizat...
Nu mă interesează să fie luat în consideratie in instanță nu vorbesc aici despre birocratie ci intrebarea mea era pur tehnică
CE OBIECTE SĂ CUMPĂR
CE CAMERE CA SĂ INREGISTREZE BINE INTR-UN CLOUD pe internet
gen mă gândesc să cumpăr ceva camere IP
si un router wireless tp link care permite interconectarea la internet printr-o cartela SIM GSM 3G printr-un modem HWUAEY E220
SI CAM GATA
anonim_4396 întreabă: