NLS aiureaza. De ce nu ar duce? Sa fim seriosi, desigur ca va merge mai repejor cu un i7, dar sa nu incepem sa batem cimpii ca toate placile mid-range din 2019 au nevoie de super-procesoare. Daca ai monitor full HD sau mai mic, e ok. https://www.gpucheck.com/......0-3-10ghz/
Am un monitor de la aoc de 144hz si full HD sa inteleg ca duce procesoru placa video
De dus duce, dar nu astepta 144 fps in altceva decat CS si alte titluri de-astea vechi si de demult...
Pai nu am probleme daca sunt peste 60 fps pe jocuri nu bai ca peste timp o sa schimb placa de baza si procesoru
Depinde de joc. De pe la 30 in sus e jucabil. Adu-ti aminte ca sunt multe titluri de consola limitate la 30 si sunt foarte ok. Bine, in cazul tau, de regula o sa ai peste 60 fara probleme...
Placa aceea e destul de puternica pentru un procesor din 2011.
Cel mai bine s-ar impaca cu 1050Ti 4GB.
Daca nu o gasesti nicicum, poti folosi si GTX 1650, dar va gatui procesorul in multe jocuri.
Pentru GTX1650 ar fi nevoie de un procesor 3770(K), sau chiar 4770(K) pentru a lucra in tandem (fara OC), eventual de un 2700K putin ridicat.
Bună!
Contează foarte mult jocul sau aplicația pe care dorești să o folosești.
Dacă este joc, depinde ce contează mai mult pentru el, placa video sau procesorul.
Dacă nu vrei să depășești un anumit număr de cadre pe secundă, și 60FPS este suficient, i5 2400 este suficient de bun și pentru GTX 1070.
Dacă vrei să joci ceva open-world sau/și strategie, precum Total War II, da, ai nevoie și de un procesor pe măsură. Dar dacă vrei să joci un joc precum Metro Exodus, Mad Max, Dying Light (chiar dacă și acestea sunt open-world), i5 2400 este suficient de bun.
Eu am avut i5 3570K (stock) când am jucat aceste jocuri, împreună cu RX 580 8GB și tot placa video mă ținea pe loc.