| praf a întrebat:

Am un ps3 si as dori sa stiu daca pot folosi tastatura si mouseul de la pc(prin usb ambele) la ps3 pentru a ma juca anumite jocuri si cum pot face sa functioneze in jocuri

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

E tastatura care se ataseaza la joystick pentru chat online dar ca sa poti juca cu ea nu poti si nici mouse nu se poate adapta la consola.

16 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

De ce dracu sa folosesti mouseu si tastatura la PS3? Care-i farmecu? Ia-ti un controller ca e 15-20 lei unu.

| praf explică (pentru unknownn):

Am controller la 60 de euro,nu pretul e problema, problema e ca nu ma pot acomoda cu el, cel putin cand vreau sa ma joc un joc cu arme gen battlefield 3/call of duty mw3/etc,deci imi puteti spune cum sa fac sa mearga tastatura si mouse-ul in joc?

| unknownn a răspuns (pentru praf):

Mai bine te-ai obisnui cu controller-ul, eu unul n-am auzit niciodata pe cineva care sa joace pe PS3 sau pe Xbox cu mose-ul si tastatura.

| praf explică (pentru unknownn):

M-am interesat si se pare ca nu se poate folosi mouse-ul si tastatura in joc, dar am aflat ca exista un "controller" care are si mouse si se numeste FRAGFX deci e perfect pentru jocuri de genul counter-strike-ului, uitati si link-ul de unde se pot cumpara astfel de controllere http://www.splitfish.com/!

| Ferenczi_Feri_1978 a răspuns (pentru unknownn):

Vreau si eu sa aflu unde ai vazut tu controler ps3 la 15-20 le, poate de ps1 ai vazut.

| Ferenczi_Feri_1978 a răspuns (pentru unknownn):

Vreau si eu sa aflu unde ai vazut tu controler ps3 la 15-20 lei, poate de ps1 ai vazut.

| AdiFCSB a răspuns:

Merge...Eu am ps3 si folosesc tastatura si mouse'ul de la pc la jocurile care le joc.Deci in concluzie merg big grin

| TestPetrut a răspuns (pentru AdiFCSB):

Serios iti merge sau ai mintit?

| AdiFCSB a răspuns (pentru TestPetrut):

Da imi merge.Cand aveam probleme cu pc-u am conectat netu la ps3 si scriam pe google, facebook cu tastatura pe ps3 si umblat cu mouse-ul.Jocurile le jucam online de pe tastatura ca eram obisnuit mai mult de pe tastatura decat de pe joystickwinking

| TestPetrut a răspuns (pentru AdiFCSB):

Si jocurile alea cumparate single nu merg cu tastatura si mouse?

| AdiFCSB a răspuns (pentru TestPetrut):

Pai da ma... jocurile 1 player/2player.etc. le jucam de pe tastatura si normal si onlyne cu altii

| Khero a răspuns (pentru AdiFCSB):

Omule acum cat se poate de serios iti merge DA sau NU sa joci jocuri cu tastatura si mouse-ul de la PC ca sunt foarte interesat!

| Ferenczi_Feri_1978 a răspuns (pentru AdiFCSB):

Vrajala,is colectionar de console si va garantez ca nu functioneaza.

| Ferenczi_Feri_1978 a răspuns (pentru Khero):

Nu te mai lua dupa toti mincinosi ca nu functioneaza.

| alexpuya88 a răspuns:

Da poti