-_-
hdd... la psp... eu nu am auzit de asta si am psp de aproape 8 ani. Cumpara-ti memory card duo sau duo pro.
altfel nu merge.
sa iti spun de ce:
1.Ca sa poti pune un HDD (teoretic vorbind) trebuie sa ai 2 cabluri unul pentru curent si unul pentru date tu ai decat un singur port mini usb
2. software-ul PSP-ului nu permite conectarea de surse de memorie externe altele decat cele specifice.
3. formatul Hdd-ului
astea sunt motivele principale. insa sunt multe alte motive de ordin tehnic ce tin atat de constructie cat si de compatibilitate.
Http://www.youtube.com/watch?v=6jyCjhy61H4 aicea e cu HDD extern
http://www.youtube.com/watch?v=-D0gSDF2P74 si cu HDD de la PC
Ok m-am uitat, si personal nu imi merge.
trebuie sa faci mult prea multe ca sa mearga si nici asa nu iti e garantat ca o sa iti mearga.
am vazut videoul al doilea si merge pana la a vedea fisierul iso. dupa imi da eroare gen cannot open UMD_DATA.bin(adica ii trebuie un disc umd care sa ruleze)
dupa ce a mers o data am primit eroare legata de usbhostfs.prx.
ca sa iti mearga, teoretic pana unde am ajuns eu trebuie sa ai un psp cu custom firmware. setat pe umd iso mode m33 driver (din meniul VSH)
sa iti instalezi usbisoloader si psplink (sau ce o mai fi de instalat)
sa descarci isotool ca sa iti decripteze fisierul eboot din ISO-ul sau CSO-ul jocului. (chestia asta se face doar in psp).
dupa care sa copiezi jocul intr-un anumit folder al USB iso loader.
pe langa asta iti mai trebuie un Disc UMD.
uite un link cu un tutorial cap coada (eu personal nu am stat sa mai instalez alt cfw pentru ca nu am nevoie):
http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=29&t=12092
daca urmezi pasii de acolo e foarte posibil sa iti mearga.
intreaba-ma daca ai unele nelamuriri legate de ce scrie acolo.
Succes.
In orice caz a fost o curiozitate cel mai bine merge pe un HDD portabil dar acuma sincer sa stau cu cablu de date dupa mine si HDD e cam icomod chiar daca ai atatea avantaje, si mie nu o sa imi mearga pentru ca am version 6.60 pro-C si nu merge
cum ai zis si tu sa stau sa schim CFW nu are rost mai bine ma multumesc cu cardul meu de 3 GB si asta e
YzuD întreabă: