Am gasit un emulator pentru modelul tau, eu ti-am spus cum e la 501 ca de asta am eu. Oricum pasii sunt aceiasi: Wireless Settings>Wireless Network Settings (pui b, g, n)>Wireless Security Mode (WPA-Personal)>WPA (Auto WPA/WPA2)>Pre-Shared Key (pui parola care sa contina intre 8 si 63 de caractere).
Bafta.
Dai la Manual Setup>Wireless Setup>Manual Wireless connection options>Wireless Security Mode (pui WPA/WPA2 Wireless Security)>WPA/WPA2 (Cipher Type>Auto; PSK / EAP >(PSK); Network Key (pui ceva intre 8 si 63 de caractere, pune ceva complicat si cat mai lung)>Save settings.
Si cam asta e.
Prin metoda asta merge la orice wireless D-link? Eu am DIR 501.
Dir-501 am si eu, iar explicarea este pentru acest model pentru ca meniul e asemanator si la dir-600.
Ok. Mersi frumos.
Cu placere.
Am gasit un emulator pentru modelul tau, eu ti-am spus cum e la 501 ca de asta am eu. Oricum pasii sunt aceiasi: Wireless Settings>Wireless Network Settings (pui b, g, n)>Wireless Security Mode (WPA-Personal)>WPA (Auto WPA/WPA2)>Pre-Shared Key (pui parola care sa contina intre 8 si 63 de caractere).
Bafta.
Tu ma intrebi pe mine ce parola sa pui? Incearca sa pui ceva complicat, sa fie o combinatie de cifre si litere. E de preferat ca parola sa aiba mai mult de 13 caractere.
anonim_4396 întreabă: