| Arianna89 a întrebat:

Am un Samsung galaxy mini s5570. ieri a cam ajuns apa pe el. metionez ca nu l-am scapat total in apa. a curg putina apa pe el. i-am scos bateria,era putina apa, l-am sters. si am asteptat sa se usuce. dar azi cand l-am deschis( de vreo cateva ori) ba mergea in safe mode, ba in normal mode, insa touch-ul nu-mi functioneaza pe o anumita portiune din ecran, nu-mi mai citeste contactele de pe cartela SIM si nu aud nimic cand cineva ma suna/ sau sun eu. ce as putea sa fac sa-si revina?

Răspuns Câştigător
| tteo92 a răspuns:

I-ati adio de la el, telefoanele astea sunt foarte sensibile. Nu e ca unu care poti sa-l scapi de nenumarate ori si sa tot functioneze,nu, astea cum le scapi un pic, cum apar problemele.
Oricum daca incerci sa-l duci intr-un service sa ti-l faca, stai linistita nu o sa-ti mai functioneze cum functiona inainte, un lucru reparat e clar, nu e ca si cum n-ar fi patit nimic, Poate o sa iti functioneze ceva timp dar apoi incepe din nou sa faca figuri.
Daca vrei intr-adevar sa il salvezi, ar fi cam multi bani sa ti-l refaci. Trebuie schimbat cam tot ce a ajuns la apa, si vezi unde il duci, asta daca nu vrei sa ramai fara piese de prin el, sau sa fie inlocuite cu unele mai proste.
Mergi intr-un service de incredere, nu la orice magazin.
Ceao!

| Arianna89 explică (pentru tteo92):

Sunt constienta ca nu o sa mai fie la fel de bun telefonul, dar inca sper sa-si revina. nu au fost decat cativa stropi. cunosc caz concrect cand un iphone a fost lasat pe o masina in timp ce se spala masina, si a fost udat, dar si-a revenit in scurt timp iphoneul

| tteo92 a răspuns (pentru Arianna89):

Pai depinde si la ce piese ajunge apa.
Ai vazut si tu un telefon pe bucati, ce are un telefon inauntru? Nha daca ai vazut, stii bine ca are multe pe o placuta, care daca ajunge apa intr-un loc anume, se poate sa nu mai functioneze partea aia, asa ca lasa toata treaba pe partea la care nu a ajuns apa, lucrul care face sa functioneze mult mai greu telefonul, ca nu functioneaza tot, Doar ce a mai ramas din el.
Cand a fost udat, ai desfacut repede telefonul, ai incercat sa-l expui undeva unde este mai caldut, sau sa dai cu fenul pe el? sau ai lasat pur si simplu sa se usuce singur? daca ai lasat sa se usuce singur, apa care a ajuns la el, se extinde pe toate placute din el, si se usuca in interiorul telefonul, ceea ce nu e prea bine.

| Arianna89 explică (pentru tteo92):

Spre surprinderea mea azi si-a revenit singurhappy multumesc oricum de ajutor

3 răspunsuri: