| ГЭOPГИ a întrebat:

Am un Samsung Galaxy S4 care isi da restart singur...se stinge si se aprinde...este vreo problema? Ce credeti ca are? Si ce ar trebui sa fac? Multumesc si dau funda!

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Da-i un factory reset ( resatare din fabrica ), poate fi o aplicatie virusata, sau sistemul android incearca sa repare un fisier deteliorat al unei aplicatii, poate fi multe cauze. Daca nici prin factory reset nu ti se remediaza problema, du-l la un service pentru resoftare.
Seara buna! happy

4 răspunsuri:
| niva19 a răspuns:

Si eu tot S4 am, asa a patit si eu dupa ce si-a luat o tranta sanatoasa.Trebuie schimbat soft-ul (android-ul) baga-l in garantie si il rezolva in maxim 7 zile! sau du-l la un magazin specializat de IT si se rezolva in vreo 2 ore.

| kar1GaNNN a răspuns:

Buna seara.

Cauza poate fi versiunea curenta de software pe care ruleaza terminalul. Verifica existenta unei noi versiuni din meniurile Settings -> More -> About device -> Software Update -> Update. La fel de important este sa te asiguri ca si toate aplicatiile ruleaza sub cea mai recenta versiune, si le poti upgrada pe toate din Play Store -> My Apps -> Update all;

Alternativ, poate fi o singura aplicatie problematica. Pentru a stabili daca asta este cauza, va trebui sa lasi telefonul sa ruleze o perioada in safe mode si, in cazul in care restartarile inceteaza, e clar ca este vorba de o aplicatie. Partea mai complicata insa abia acum incepe, pentru ca, revenind la modul normal de functionare, va trebui sa dezinstalezi aplicatiile una cate una si sa urmaresti incetarea acestui comportament. Din pacate, nu exista alta metoda mai eficienta de a identifica aplicatia care cauzeaza restartarile.

Toate cele bune! happy

| ГЭOPГИ explică:

Virusi sigur nu are pentru ca l-am verificat...am sters temele si aplicatiile pe care i le descarcasem si am sa astept sa vad daca mai face figuri... daca o sa faca la fel am sa ii dau un factory reset...

| Nare_Tamara_1967 a răspuns:

Am un Samsung S5 care se închide și după câteva încercări se deschide din nou.Ce as putea face sa nu mi se mai închidă?