Sigur ai o aplicatie care te anunta de diferite chestii fara sa iti apara sus, eu am aplicatia 9gag pe telefon care mereu cand apar post-uri noi ma anunta prin vibratii. Verifica daca vibreaza cand nu ai deloc acces la internet, daca face si atunci este recomandat sa il duci in service.
Buna,
Si eu am aceeasi problema ca Jaquelline. Am verifica toate aplicatiile si n-am ceva setat in acest sens. Nu stiu de la ce ar putea sa fie. Ai alta idee? Merci
Acceseaza Settings -> My Device -> Motions and gestures -> Air gesture -> Motion si dezactiveaza Smart alert. (De regula, al doilea in lista)
Eu nu am activate setarile astea si cu toate astea tot imi vibreaza din senin.
Poti sa incerci sa dezactivezi vibratiile cand primesti notificari..probabil primesti niste mesaje pe facebook sau ceva pe care le-ai citit deja pe PC si nu mai iti apar si pe telefon dar iti vibreaza inainte sa verifice daca s-a citit sau nu
Sigur ai o aplicatie care te anunta de diferite chestii fara sa iti apara sus, eu am aplicatia 9gag pe telefon care mereu cand apar post-uri noi ma anunta prin vibratii. Verifica daca vibreaza cand nu ai deloc acces la internet, daca face si atunci este recomandat sa il duci in service.