Salut,
Si eu il incarc cu "stecherul" de la telefon si nu are treaba...
Daca ii nou, ai putea sa mergi cu el la service.
Anyway la asa pret, nu prea ii cine stie ce, a meu deja incepe sa faca la fel figuri din astea... trebuie sa tin apasat mai mult pe buton pana sa se aprinda, cateodata functioneaza daca-i scot bateria si-o pun iarasi
Am aflat cauza, pe acumulatorul smartwatchului era o hartiuta lipita, credeam ca asa trebuie sa fie , pot sa il configurez in timp ce se incarca? pe cutie scrie ca trebuie lasat macar doua ore la incarcat inainte de folosire.Si dupa cum trebuie configurat? de ce programe am nevoie pe telefon?
Cel mai bine l-ai lasa putin la incarcat, nu neaparat 2 ore, dar macar sa prinda ceva forta sa te poti juca intre timp tu pe el.
Pai nu stiu ce sa zic, iti trebuie sim mobile si sa aiba date ca sa poti face download, nu poti sa te contectezi la wi-fi, cam are tot ce-ti trebuie pentru un ceas smart preinstalat
Am nevoie neaparat sa bag un sim in el? nu pot sa fac bluetooth? am net pe telefon.
Nu stiu, eu n-am incercat
Dar cand am avut nevoie, mi-am bagat putin cartela sim in el si gata
Tot nu inteleg, daca bag cartela care are date in el si dau pe google imi zice ca nu este valabila momentan, la fel si la Facebook si twiter, iar daca cartela e in telefon si fac bluetooth imi zice insert sim
Nu merge cu toate că țin mult timp apăsat
Lavinia_Cristina_ întreabă: