Daca a mers macar doua zile e cat de cat de bine, ai incercat sa il bagi in alt USB? Lasa-mi un mesaj cu un id de mess, si iti trimit un program care rezolva cam orice problema in legatura cu stick-uri, carduri etc, si iti explic cum sa il folosesti.
E posibil să se fi ars (șansă totuși mică). Trebuie să ai mare grijă de stick-uri, adică să nu îl scoți din calculator/laptop/all-in-one/ce-o-fi până când...
-Nu închizi toate paginile/programele care rulează pe el (sau au legătură cu el). Deci trebuie să închizi toate paginile înainte.
-Dă-i „Eject". Nici mie nu-mi place ideea asta, dar e pentru viața stick-ului. Ori dai clic dreapta pe el, apoi „Eject", ori dai pe „Safely Remove Hardware and Eject Media" (se află în bară, în dreapta jos, seamănă cu un USB verde) și apeși pe stick (în acest caz Kingstone). Te va informa „Safe to remove hardware...", apoi îl poți scoate din calculator.
E posibil să se fi stricat. Introdu-l în alt port USB și în alt calculator. Așteaptă câteva minute. Dacă nu-l recunoaște, atunci nu cred că ar mai fi ceva de făcut. Dacă mai ai bonul (sau garanție) atunci schimbă-l.
Succes (sau condoleanțe)...
Freezul_Alex_1990 întreabă: