| costea7 a întrebat:

Am un stick usb de 65 GB si cand il bag in tv (am smart tv Samsung) nu il gaseste
deci nu apare ca am bagat ceva in el
dar treaba este ca mai am unul de 2 GB si ala functioneaza perfect
va rog ajutati-ma
(nu am un smart tv Samsung care se termina cu 3, cunoscatori stiu de ce zic asta )

Răspuns Câştigător
| AstonMartin a răspuns:

Daca ai virus pe stick, descarca Panda USB Vaccine si instaleaza-l. Introdu stick-ul tinand apasata tasta Shift pana vezi stick-ul in My Computer.
Apasa Vaccinate USB din program si incearca sa-l formatezi normal.

| costea7 explică (pentru AstonMartin):

L-am instalat zice ca nu suporta ca e prea mare stiku laughing multumesc de ajutor daca mai ai sfatur spune-le oricum iti dau funda

11 răspunsuri:
| AstonMartin a răspuns:

Cred ca cel de 2 gb este formatat fat 32 si cel de 64 NTFS, sau invers. Ideea e sa-l formatezi si pe ala de 65 gb in formatul celui de 2gb. Asta cu "nu suporta stickuri asa mari" nu cred ca e adevarata, intru-cat poti conecta si hdd externe de 1 terra.

In cel de 2 este fat 32 si nu pot sa il schimb pentru ca cel de 65 are ca optiuni NTFS si exfat si am incercat cu amandoua cum fac sa am si fat 32 pe ala mare

| AstonMartin a răspuns (pentru costea7):

Il conectezi la pc, iti apare in my computer, dai click dreapta - format si alegi acolo fat32. Merge?

Nu are fat 32 asa am facut are doarr NTFS si exFAT(deafault)

Http://download.chip.eu/......97928.html vezi daca merge cu programelul asta.

Cand dau run la program arata asa
http://i46.tinypic.com/2z7l554.jpg

Nu poti sa te loghezi ca administrator?

| AstonMartin a răspuns:

Ai din tramplare pe stick un fisier hidden numit "Autorun"? Ca daca da, aia e cauza. E virusache.

Am reusit sa il fac multumesc de ajutor am resut sa dau la primul program run administrator

| ƒłᴀƦƺǭϞ a răspuns:

Poate ca TV-ul tau suporta stick-uri pana la o anumita capacitate, de ex 32 gb