anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un stik de 8GB si cu putin timp in urma mi-a fost virusat la un xerox. Cand il bag in laptop avira imi spune : "Acces to file 'F Removable Drive (8GB) containing the virus or unwanted program Worm/Link .Lodbak.Gen' was blocked. You can Remove the file or get more information about the problem.If you are unsuare, ask the comunity or get live help on Ariva Answeres " Deci are un virus care nu ma lasa sa intru in memoria stik-ului, am dat pe remove dar de fiecare data cand bag stik-ul e acelasi lucru, nu se sterge virusul. Am reformatat stik-ul si nimic. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| 0Denis0 a răspuns:

Salut. Am patit si eu recent acelasi lucru, de fapt nu numai o data. Poti face urmatorul lucru: cauta si descarca EaseUS Data Recovery. Asta poti incerca daca vrei sa recuperezi ceva date de pe el. In general chiar daca formatezi un stik mai poti recupera date daca folosesti programe specializate. Daca nu vrei sa recuperezi datele ci doar sa te asigur ca il cureti de virus, il introduci, dai format din nou pe el si debifeaza Quick format si lasa-l sa termine.

| anonim_4396 explică (pentru 0Denis0):

L-am formatat si parea ok.L-am scos si bagat din nou in laptop apoi a facut ca la inceput sad Virusul inca este

3 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Pai Avira e antivirus? E o gluma proasta, asa ca nu stiu ce te mira...

| 0Denis0 a răspuns:

Ok. Hai sa incercam altfel. Incearca inca odata o formatare completa(nu quick), scoate usb-ul din calculator si introdul in altul. Introdu in alt calculator de cateva ori si vezi daca iti face la fel. Daca nu iti face asa inseamna ca virusul e posibil sa fie in calculatorul tau, iti recomand sa faci o scanare completa cu un antivirus, de preferabilt Bitdefender sau oricare alta varianta gratuita, unul in care ai tu incredere. Sa postezi cum a decurs si am sa vad cum pot sa te ajut mai departe, daca voi putea.