| ReviRocsy a întrebat:

Am un subwoofer mai vechi... este bun dupa parerea mea, numai ca il am de mai multa vreme. De curand mi-am luat niste microfoane wireless profesionale, dar imi este frica sa le conectez la subwoofer, deoarece nu stiu ce putere are acesta. Microfoanele au 80 dB, cum aflu cat are si subwoofer-ul? Il am de multa vreme si nu mai am actele sau manualul de instructiuni si am verificat sa vad daca scrie ceva pe el, dar nu am gasit. Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Probabil e sistem, nu doar subwoofer. Eu zic ca poti sa il conectezi linistita, e vorba de puterea preamplificarii de la microfoane, nu cred sa fie mai puternica decat suporta sistemul tau.
Daca microfoanele sunt pentru calculator, s-ar putea sa nu mearga conectate direct la sistem, deoarece microfoanele pentru calculator nu au preamplificare, placa de sunet a calculatorului se va ocupa de asta.
Daca intr-adevar sunt microfoane profesionale nu stiu daca ai mufe la ele, care sa mearga conectate direct la sistem, probabil iti trebuie un mixer.

2 răspunsuri:
| Hash001 a răspuns:

De ce ai conecta un microfon la subwoofer? conectezi boxe

| Laaaaaariiiiiiiii a răspuns:

Nu ar fi mai ok daca ai conecta boxe? Nu microfon? Pai uitate si tu, ce fel se subwoofer ai si cauta pe internet detalii (sau cauta pe internet subwoofer-e de vanzare ca acolo o sa gasesti detalii) sau du-te la magazine de electrocasnice si electronice si spune sa iti dea detalii despre modelul de subwoofer pe care il ai. Funda?