Depinde, de obicei dacă îl scapi în pietriș, nisip, sau chestii de genul ăsta, touchscreenul se strică. Scrie și pe cartea telefonului. Acum nu știu ce s-a întâmplat cu telefonul dar e clar că ai touchscreenul stricat. Du-te și întreabă la magazinul de unde ți l-ai cumpărat de persoane care să-l repare, numai că reparația asta costă foarte mult. Am pățit-o și eu cu un telefon, mi s-a stricat clăpița. Și am dat 7 mil. pe o clăpiță nouă, și după aia iar a căzut. Așa că nu te sfătuiesc să-ți pui baza în ăștia, mai ales că bagă prețuri exagerate pentru niște sevicii care lasă de dorit (să nu spun altceva).
Dacă nu găsești o metodă mai eficientă, ai putea să-ți iei alt telefon pe abonament decât să dai atâta pe un amărât de display. ^.^ Baftă!
S'a stricat touch screen'ul. am opatit si eu asa si l'am dus la sevice. m'a costat 150 ron un touch nou
Depinde daca are ecran rezistiv sau capacitiv... eu am HTC hd2 si n-am avut nicio problema de niciun fel cu el. daca nu-si revine du-l la service.
Cred ca s-a stricat display-ul. Du-te la Orange daca il mai ai in perioada de gratie sau undeva unde se repara telefoane :d
1234567_7921 întreabă: