| paulpaul25 a întrebat:

Am un telefon Nokia n96 de 16 gb dar nu merge cablul USB cand il bag la telefon selectez PC Suite dar nu stiu de ce nu merge...(Am instalat driverul pe PC) dar nu stiu ce are. Funda pentru cine ma poate ajuta!

Răspuns Câştigător
| bodysun a răspuns:

Vorbeste cu un prieten care are un adaptor si il incerci, daca nu merge nici cu adaptorul dai banii degeaba...

6 răspunsuri:
| robert35 a răspuns:

Ai ancercat sa cauti programul tl tau cautal si instaleazal bafta

| bodysun a răspuns:

Trebuie sa instalezi Nokia ovi suite.

| paulpaul25 explică (pentru bodysun):

L-am instalat, si nici daca selectez acolo Mass storage(stocare in masa) tot asa e! Si am mai incercat un cablu USB si tot asa e.Deci nici nu imi apare la Pc ca am conectat ceva! Ma gandesc sa ma duc sa cumpar un adaptor Bluetooth! Ca altceva nu stiu ce as putea face!

| bodysun a răspuns (pentru paulpaul25):

S-ar putea sa nu iti mearga usb`ul, baga altceva in el (cititor de card, tastatura, mouse) si vezi daca functioneaza.

Am bagat USB-ul de la alt telefon si ala merge! Dar ce nu mi se pare normal e ca nici unu dintre cele doua cabluri usb nu merge...Ce zici merita oare sa cumpar un adaptor Bluetooth ca oricum nu cred ca e mai mult de 50 de lei unul!

Mersi mult!

| bodysun a răspuns (pentru paulpaul25):

Vorbeste cu un prieten care are un adaptor si il incerci, daca nu merge nici cu adaptorul dai banii degeaba...