| Andreea0612 a întrebat:

Am un telefon Samsung Wave 525. Stiti cum pot dezinstala "bada apps"? Imi zice sa il dezinstalez din "main menu" dar am cautat peste tot si tot nu am gasit nimic.
Nu pot pune nici macar poza de wallpaper ca zice ca am memoria plina din cauza acestei aplicatii.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci cand deschizi meniul, ai undeva in coltul din stanga-sus, un buton numit "Edit" cu care poti rearanja aplicatiile tinand apasat si tragand aplicatia unde doresti, sau poti dezinstala orice aplicatie apasand pe butonul rosu din partea dreapta-sus a iconitei.

Cand ai terminat rearanjarea/stergerea aplicatiei, apasa pe "Done" din stanga-sus si va reveni al normal salvand modificarile facute de tine.

| mnthseby a răspuns:

Apasa pe butonul care deschide meniul. in partea stanga este un butonas edit. apesi pe el si apoi iconitele incep sa aiba o liniuta rosie apesi pe ea si se dezinstaleaza aplicatia pe care o vrei.

| andreynba a răspuns:

Menu -> Settings -> Applications -> Manage aplications -> sus dai la downloaded, apesi pe "bada apps", si dupa aceea "Uninstall"

| Andreea0612 explică (pentru andreynba):

Nu am "manage aplication", am doar call,massages,email,contacts,calendar,internet,media player,photo upload, social network profiles, installation settings si Samsung apps unde gasesc "update notification" (wi-fi only, off, packet data) si "network profiles"

| andreynba a răspuns (pentru Andreea0612):

Incearca cum a spus "SuperSimo"