anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un televizor LCD care are port CI (Common Interface). As putea folosi un modul CAM(Conditional Access Module) pentru a putea viziona programele UPC Digital in loc sa folosesc STB-ul oferit de ei

4 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Dar stb ul lor ce are?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te-ai gandit ca e cam aiurea sa folosesti 2 telecomenzi, cand televizorul are feature-urile pe care le ofera STB? Chiar daca telecomanda de la STB poate fi programata sa foloseasca 2-3 functii ale TV-ului multe altele de care e nevoie nu le poti programa, si atunci in permanenta trebuie sa ai 2 telecomenzi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salutare, si eu am aceiasi problema si intrebare. da ca idee merge dar vezi ca un singur model este compatibil cu cei de la upc din cate am mai cautat si am gasit si eu... acela este de la Nagravision si trebuie sa cauti bine sa gasesti(nu garantez ca acesta este cel care o sa mearga. dar asta am inteles dupa mare google si cate topic-uri dupa alte site-uri... pretul fiind unde de la 100 si ceva de euro pana la vreo 170) sper ca ti-am putut fi macar putin de ajutor si bafta la cautat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am si eu fix aceiasi problema. am cablu digital de la akta si vreau sa scap de receptorul de sub tv. tv-ul are common interface si tuner digital. din pacate nimeni de la akta nu este capabil sa raspunda cum pot sa fac conexiunile necesare