| Candace2005 a întrebat:

Am un televizor LED vinchi, cumpărat cam așa prin septembrie-octombrie 2017 de 3 ani jumătate, în urma cu 6-7 luni s-a stricat: televizorul nu mai vedea imagini, dar încă mai se auzea, mai am un televizor de acum un an smartech și televizorarele foloseau același tip de telecomanda, e posibil când am folosit smartechul am apăsat pe ceva care a cauzat asta și smartechul are o problema: când întru pe YouTube de exemplu ma lasa câteva minute și apoi ma scoate, nu ma mai lasa nici pe mod tv DTV, am facut multe capturi de ecran și avea spațiul plin, posibil de asta nu mai funcționează și nu stiu cum să le sterg, este nevoie să duc Vinchiul la reparat, dar smartech ul este nevoie? Multumesc

1 răspuns:
| dannyel86 a răspuns:

E clar ca Vinchi trebuie dus la un service, daca nu ai imagine pe el si doar auzi.
Ca sa rezolvi problema cu al doilea televizor, ti-as recomanda sa-i dai, din Meniu, o resetare din fabrica. Teoretic, va reveni la starea la care era cand l-ai cumparat. Apoi scanezi din nou posturile tv si ii faci setarile pentru internet si pentru conturile care te intereseaza.
E o situatie care cere timp si rabdare, dar e varianta cea mai ieftina, daca nu vrei ca problema sa fie rezolvata tot intr-un service.