| RaVuL a întrebat:

Am un televizor SAMSUNG mai vechi e din 96-97 (color) Daca ii dau transmisie de la pc poate sa imi redea filmele HD?

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu.Televizorul tau nu are tehnologie HD.

| nutepriveste21 a răspuns:

El o sa redea orice semnal il primeste (sigur analog) dar cum o sa-i dai transmisie de la pc?

| RaVuL explică (pentru nutepriveste21):

Prin cablu de transmisie video! Trebuie sa caut undeva...plecare HDMI din PC iar la capat euro scart!

| nutepriveste21 a răspuns (pentru RaVuL):

In HDMI e semnal digital iar mufa scart primeste doar analog, crezi ca transformarea asta se va face printr-un cablu? E nevoie de mai mult decat atat priveste aici http://www.shopmania.ro/other/p-convertor-hdmi-la-s-video-av-scart-35986499 daca pretul nu e o problema atunci vei putea reda cea ce vrei pe tv doar ca dupa conversie semnalul rezultat (analog) nu va mai avea rezolutie hd dar va fi redat de tv.
ps. renunta la idee, e costisitor si nu se merita.

| RaVuL explică:

OK Va multumesc frumos am inteles Sincer... Funda la toti laughing

| SouLIce a răspuns:

DAca zic ca ai tv-ul di 96-97 si tehnologia HD a aparut dupa 2000 atunci desigur ca acel tv nu poate reda hd

| RaVuL explică (pentru SouLIce):

Ok dar eu trimit semnal HD de pe pc de ce sa nu-l redea happy

| SouLIce a răspuns (pentru RaVuL):

Daca un tv primeste semanl full hd (1920 x 1080) si acel tv nu are rezolutia 1920 x 1080 sau mai mare degeaba primeste semanl full hd ca nu il poate reda pentru ca tv-ul nu este pe rezolutia aceea

| RefinedStrings a răspuns:

Nu, bineinteles ca nu.

| tracicus a răspuns:

Depinde de model. teoretic da

| pvg a răspuns:

Nu cred pentru ca este prea vechi ia-ti un LCD sau LED ca monitor

| alexfunjohncena a răspuns:

Nu poate pentru ca din moment c l-ai conectat la pc o sa fie ca si pc-ul o sa poti intra p net manevrezi din telecomanda unele dar nu t poti uite la filme doar p net! Funda?

| rauzan94 a răspuns:

Daca filmul pe care l-ai luat si este HD atunci da