Du-l in service. Tu personal n-ai ce face. E vorba de electronica complicata.
Cauta o telecomanda universala. Daca gasesti pentru el.Si altadata trimite pe cineva care se pricepe sa verifice ceea ce cumpara.
Te duci cu codul lui la un magazin de telecomenzi.in functie de acel cod iti da telecomanda.
Am fost cu el si mi-a dat telecomanda dar nu merge decat sa il sting si sa il aprind din telecomanda.
Daca ai un raspuns folositor este bine venit
nu nu am vazut pentru ca nu eu l-am cumparat. Taicameo l-a luat iar el nu stia, nu se pricepea, i la dat mai ieftin si a crezut ca merita si acum nu stiu ce sa-i fac, deocamdata nu sunt dispus sa merg cu el la reparat, de aceea am pus intrebare aici pe TPU
Nu exista raspuns "folositor" in cazul tau, decat service! Cum nu esti dispus, stai asa! Ai internet, ia si studiaza problema!
Auzi ce tehnologi mai ai prin casa?
daca mai ai ceva ce foloseste telecomande bluetoot wifi scoatele din priza si incearca sau incearca si cu alte bateri, cauta cod tv pe net sau mergi cu telecomanda veche prin magazine si vezi daca functioneaza si cauti alta
Telecomanda mea este una universala, am luat-o de la gsm, am mers cu codul de la TV si mi-a dat telecomanda