Întrebare recomandată | Ola43 a întrebat:

Am un virus care de fiecare data cam la 5 minute imi deschide un link cu reclame si e enervant daca ma joc ma scoate din joc, cum pot scapa de el?

Răspuns Câştigător
| AlinRus a răspuns:

Salut! intra aici www.malwarebytes.org descarca instaleaza scaneaza si inlatura.nu ai virus ci este o forma de malware ceea ce anti-virusul nu detecteaza.la sfarsit da un reboot calculatorului.pastreaza programul ca este foarte util. goolgle-este un pic si gasesti licenta foarte usor dar pentru inceput ai varianta trial

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| adriang95 a răspuns:

Descarcă și rulează Malwarebytes Antimalware și dai un FULL SCAN. După ce îți apar rezultatele (o sa dureze destul de mult - de ordinul o ora-doua), ștergi ce îți apare cu probleme (ai grijă: dacă vreo componentă a sistemului de operare (windows) este afectată, cea mai buna soluție este să rezolvi celelalte probleme, să faci o copie de rezervă la ce ai tu și apoi să reinstalezi sistemul de operare (windows în cazul tău). Pe urmă mai rulezi încă o dată Malwarebytes Antimalware ca să fii sigur că ai scăpat.
Multă baftă!

| Ola43 explică (pentru adriang95):

Am scanat cu malwarebytes dar nu gaseste niciun malware sau virus, poate fi vorba de o eroare doar la browserul pe care il am acum? nu am incercat cu altul

| alin567 a răspuns:

Scaneaza pc-ul cu un antivirus bun si sterge virusul iar daca nu reinstaleza windowsul

| killeru22 a răspuns:

Distruge-l cu antivirus (prima oara il cauti cu antivirusul apoi incerci sa il stergi )

| Gabriel123tecu a răspuns:

Reinstaleaza Windows-ul.

| anonimus99uu999 a răspuns:

Formateaza calculatorul happy