anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un windows vista, am instalat bsplayer, apoi k-lite mega codec.am o problema pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv.deschid un film cu bsplayer, merge normal dar cand dau sa maresc pe tot ecranul mi se blocheaza imaginea dar filmul ruleaza inainte se aude sunetul.va multumesc anticipat pentru ajutor, dau funda celui care ma ajuta sa rezolv problema

Răspuns Câştigător
| florin1979 a răspuns:

Reinstaleaza driverul placii video. cauta-l daca poti si sigur poti pe situl oficial al producatorului, de acolo luand ultima versiune. vezi sa ai isntalat si Adobe flash player. daca nu te descurci, iti dau eu un bs platyer bun 100%, doar lasa adresa de mess!

11 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Driver nou la placa video ai? Ce placa video ai? In youtube in Full screen tot la fel face? adica intrerupe?

| AlcatrazOne a răspuns (pentru neluL):

Da mie asa mi se intampla se intrerupe img dar sunetul continua ce trebuie sa fac?

| neluL a răspuns (pentru AlcatrazOne):

Reinstaleaza driverul placii video.

| AlcatrazOne a răspuns (pentru neluL):

L-am reinstalat dar problema persista.

| neluL a răspuns (pentru AlcatrazOne):

Sterge si cookie-urile si memoria cache din browser.

| florin1979 a răspuns:

Asa si am uitat! baga si c cleaner si curata hardul de fisiere inutile, precum si registrul!

Răspuns utilizator avertizat
| alecx4music a răspuns:

Incearca sa iei ultima versiune de bsplayer care isi face singur update la codecuri sau incearca alt player: VLC media player

| conan20 a răspuns:

Nu trebuia sa mai instalezi k-lite mega codec. bsplayer isi descarca singur codecurile de care are nevoie cand il instalezi.dezinstaleaza codecul si lasa doar bsplayer vezi daca merge

| harhas a răspuns:

Nu ştiu cât ţii la bs player.dar îţi recomand alt ceva. goomplayer...este mai ok ca şii bs player!