Incearca cu ultimile drivere audio sau foloseste alta versiune de windows ca de obicei cele gen black edition au probleme de incompatibilitati...
Incearca cel mai bine cu un windows xp normal, apoi poti da faci pe el ce vrei in materie de customize, si altele;
Incearca mai bine cu Windows XP SP3 Dark Edition, are o interfata de Vista si merge foarte bine, nu am probleme cu el.
Man parerea mea ca windowsurile astaea dark edition, black edition.gamer edition,, .etc.Sunt niste Windowsuri(TROMPETE)Eu zic. XP professional normal ori sp1, 2.sunt ft Bune...Normal ca un windows hack-uit.nu ruleaza ca un windows.normall.eu iti recomand un windows xp normal,,, si o sa iti faci treaba!
Da, chiar exista un fisier ce trebuie copiat ca sa-ti mearga. Asa e cu acel windows. Cauta si descarca fisierul "hhctrl. ocx" sau na ia-l de aici, http://www.ocxdump.com/......nload.html si du-te in folderul windows, pe urma du-te in folderul system32 si pune-l acolo. Sunt aproape sigur ca asta iti trebuie, pentru ca acest fisier are mare legatura cu sunetul. Daca iti spune ca deja exista acel fisier, atunci chiar nu stiu care sa fie problema.